Blog en

Protegeixi’s davant el SPAM

Blog en

Des de Avannubo el volem informar sobre el Spambot que ja ha arribat a atacar a més de de 711 milions d’emails, una xifra que trenca rècords.

La major llista de spam ha estat reunida per un hacker del qual no es té a penes informació. L’única cosa que se sap és que estava allotjada en un servidor «obert i accessible» situat als Països Baixos i que en el seu interior contenia les contrasenyes de milions de mails als quals enviava correus no desitjats amb malware inserit en un gif de 1×1 capaç de robar importants quantitats de dades dels navegadors i de programari (especialment informació bancària).

Després d’aquest atac tan massiu, és important prendre totes les precaucions necessàries perquè el virus no arribi al seu email o minimitzar les conseqüències.

Per això, posem a la seva disposició el nostre servei de antispam Avanspam allotjat en el nostre núvol que és un mètode molt eficaç i segur amb el qual podrà mitigar o minimitzar els efectes.

Així doncs, Avannubo el pot assessorar i oferir el servei que necessita perquè es pugui oblidar dels atacs constants de virus.

We take processes apart, rethink, rebuild, and deliver them back working smarter than ever before.