Blog en

ALTAI Soft confia en Avancem Grup per a allotjar les seves aplicacions en el núvol

Blog en

La companyia de programari de gestió ofereix els seus programes en el núvol des de fa cinc anys

Madrid, desembre de 2016.- ALTAI Soft, empresa amb més de 30 anys d’experiència en el disseny i desenvolupament de programari per a despatxos professionals i empreses, ha triat el servei de Cloud Computing de Avancem Grup per a oferir les seves aplicacions de gestió en el núvol, ja que reuneix les característiques adequades per a aquest servei:

  • Emmagatzematge de dades segur
  • Còpies de seguretat diàries i automàtiques 
  • Accés a les dades guardades des de qualsevol dispositiu 
  • Disponible per a tots els usuaris: Mac, Windows i Linux 
  • Back up de Outlook 
  • Back up de SQL Server i Exchange 

Actualment existeix un interès creixent de les empreses espanyoles en solucions en el núvol i per això ALTAI ofereix les seves aplicacions d’escriptori també en línia, conscients de tots els avantatges que garanteix aquesta modalitat, permetent als professionals incrementar l’eficiència. 

Així, els usuaris d’ALTAI que disposin del programari de gestió en el núvol, només hauran d’ocupar-se del seu negoci amb la tranquil·litat de saber que la seva informació està segura i accessible

ALTAI Soft

És una companyia especialitzada i posicionada en el desenvolupament i la comercialització de programari per a despatxos professionals i per a empreses, amb més de 30 anys d’experiència, capacitada per a evolucionar les seves aplicacions en funció a les demandes dels seus clients. Actualment més de 1.800 clients tenen contracte de manteniment en vigor dels seus diferents productes i serveis. 

Avancem Grup

Avancem Grup és una empresa especialitzada en solucions globals per a empreses i pionera en telefonia IP en el núvol. En paraules dels responsables: El nostre objectiu és sempre donar un servei global i total als nostres clients, realment ser un veritable partner tecnològic. Portem més de 15 anys realitzant projectes clau en mà, evolucionant i adaptant-nos a les sol·licituds dels nostres clients i del mercat tecnològic.

We take processes apart, rethink, rebuild, and deliver them back working smarter than ever before.